Klostergården

Historien om stedet

I 1998 byggede vi den gamle staldlænge om. Der blev lagt varme i gulvet, - isoleret i loftet, - murede skillevægge, - pudset, malet og pyntet. - Indrettet så hygiejnen var i højsædet - Alt ud fra en ide om, at hunde bedst trives i tempererede og store bokse. Skillevæggene murede vi netop for at eliminere støj. Til samtlige bokse har vi etableret udendørs areal. Udover dette har vi 2 meget store indhegninger, hvor hundene kan boltre sig.

Vores hundepension kan max. rumme 24 hunde ad gangen. Til daglig er her ca. 12.

Vi arbejder med hundene 2 gange om dagen. Her lufter vi hundene og vasker boksene. I enkelte tilfælde tilbyder vi træning. (Gå i snor, sit, vent, komme når man kalder ..)

Vi fodrer 2 gange om dagen, og da vi netop har prioriteret foder af høj kvalitet foretrækker vi, at bruge vores eget foder, med mindre særlige forhold gør sig gældende. Er din hund i behandling, er dette ikke noget problem, vi har ofte hunde, der skal have medicin.

Vi har kurve til hundene, samt mad og vandskål.

Hvem er vi?

Niels Lind, der er 3. generation på gården. Niels er handyman og hundepasser gift med Eva Lind, som har arbejdet professionelt med hunde/dyr i mange år.

På gården har vi pt. 4 hunde, 2 papegøjer, 6 islandske heste, høns og gæs samt katten Bent.

 

Et link som viser gården fra oven: 

https://youtu.be/Xon-0oAO0Qs