Klostergården

Historien om stedet

I 1998 byggede vi den gamle staldlænge om. Der blev lagt varme i gulvet, - isoleret i loftet, - murede skillevægge, - pudset, malet og pyntet. - Indrettet så hygiejnen var i højsædet - Alt ud fra en ide om, at hunde bedst trives i tempererede og store bokse. Skillevæggene murede vi netop for at eliminere støj. Til samtlige bokse har vi etableret udendørs areal. Udover dette har vi 2 meget store indhegninger, hvor hundene kan boltre sig.

Vores hundepension kan max. rumme 15 hunde ad gangen. Til daglig er her ca. 10.

Vi arbejder med hundene 2 gange om dagen. Her lufter vi hundene og vasker boksene. I enkelte tilfælde tilbyder vi træning. (Gå i snor, sit, vent, komme når man kalder ..)

Vi fodrer 2 gange om dagen, og da vi netop har prioriteret foder af høj kvalitet foretrækker vi, at bruge vores eget foder, med mindre særlige forhold gør sig gældende. Er din hund i behandling, er dette ikke noget problem, vi har ofte hunde, der skal have medicin.

Vi har kurve til hundene, samt mad og vandskål.

Hvem er vi? Og hvor mange

Mennesker:  Niels er 3. generation på gården. Han er handyman og hundepasser og gift med Eva Lind, som har arbejdet professionelt med hunde/dyr i mange år.

Desuden bor Helle og Hans i enden af stuehuset.  Og det er SKØNT med gode naboer!

Dyr:  På gården har vi pt. 3 hunde, 2 papegøjer, 10 undulater, 9 islandske heste, høns samt kattene Alicia, Ofelia og Lohsa.

Et link som viser gården fra oven: 

https://youtu.be/Xon-0oAO0Qs